Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ‘'2014 Yılının En İyileri"ni ödüllendirdi

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ‘

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği geleneksel Yılın En İyileri 2014 yılı ödül töreni Grand Asya Oteli`nde gerçekleştirildi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği geleneksel “ Yılın En İyileri “ 2014 yılı ödül töreni Grand Asya Oteli`nde gerçekleştirildi. Bandırma’nın tüm renklerinin bir araya geldiği geceye AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir milletvekilleri Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan ve çok sayıda protokol davetlisi katıldılar.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Vural Atabey yaptığı açılış konuşmasında yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirerek “ Yerel medya, yerel iktidarın, diğer yandan da merkezi sistemin baskısıyla zor durumda kalarak yandaş veya candaş olarak bölünmek zorunda kalıyor’’ dedi.
Atabey,’’ Gazete sahipleri ekonomik olarak ayakta kalmanın mücadelesi verdiği için kaliteli eleman çalıştıramamaktadır. Bu ortamda doğal olarak da sigorta ya da sendikadan bahsetmek de söz konusu olmuyor. Haberci ve gazete arasındaki bu sağlıksız yapı da gazetecilerin toplum içinde itibarsızlaşmasına neden oluyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Gecede ödül alanlar yaptıkları kısa konuşmalarla Bandırma Gazeteciler Cemiyeti`ne teşekkür ederek, çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğunu taşıdıklarını ifade ettiler.
Onur ödüllerine, eski Kırpınar Başpehlivanı Sabri Acar, Tekke Camii imamı, Adem Turan,
Cihan Hayırsevener Özel Ödülü`ne, Doğan Haber Ajansı Bandırma Temsilcisi Erdem Özcan değer bulunurken, diğer ödüller şu isimlere verildi:
En iyi Eğitimci: Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü, Eyüp Tezcan Köse .
En iyi Sivil Toplum Kuruluşu: Ülkü Ocakları
En iyi spor adamı: King Boks Milli Takım antrenörü, Hakan İtmiş.
En başarılı takım: Bandırma Basketbol kız takımı.
En iyi işadamı: FD Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Şahin
En iyi yönetici, bürokrat: Bandırma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet
En iyi gazeteci: Anadolu Ajansı Bandırma temsilcisi Ahmet Pesen.
En başarılı siyasetçi: Belediye Başkanı Dursun Mirza
Gecede ayrıca Milletvekilleri M. Cemal Öztaylan, Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş’e de hizmet ödülü verildi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı